Select Page

 

Z veseljem sporočamo, da smo na naši šoli prejeli odobritev kar treh Erasmus+ projektov. To je izjemna priložnost za naše dijake, saj bodo v prihodnjem šolskem letu lahko potovali in se povezovali s sovrstniki iz različnih evropskih držav. Erasmus+ projekti omogočajo neprecenljive izkušnje, ki dijakom ne le odpirajo vrata v svet, temveč tudi širijo njihova obzorja in spodbujajo medkulturno razumevanje.

 

Glavni cilji naših projektov so povezani s področji kulture, umetnosti in digitalnih kompetenc. Dijaki bodo imeli priložnost sodelovati v različnih delavnicah, obiskovati kulturne in umetniške dogodke ter se usposabljati za uporabo sodobnih digitalnih orodij. S tem želimo spodbujati ustvarjalnost, inovativnost ter izboljšati njihove digitalne veščine, ki so danes ključnega pomena.

Verjamemo, da bodo te izkušnje obogatile naše dijake in jim omogočile razvoj na osebni in akademski ravni. S tem bomo krepili tudi našo šolo kot prostor, kjer se spodbuja mednarodno sodelovanje in razumevanje, kar je izjemno pomembno v današnjem globaliziranem svetu.

Veselimo se novega šolskega leta in vseh priložnosti, ki jih bodo prinesli Erasmus+ projekti.

Simona Luetić in Alenka Ajd Bratkovič

 

Dostopnost