Select Page

Na letošnjo izbirno ekskurzijo v Andaluzijo se je prijavilo pod 30 dijakov, zato je tokrat ne bomo realizirali. Nadomestili jo bomo z novo ponudbo, to je ekskurzija v Pariz.

Ta bo potekala v istem tednu, kot je bila napovedana Andaluzija, od 13. do 16. marca 2024.

Program potovanja bo na spletni strani šole objavljen predvidoma danes popoldan, ob 16h. Prosimo, da si s starši program natančno preberete. Cena ekskurzije je odvisna od števila prijav.

Prijava na ekskurzijo bo mogoča preko spletnega obrazca, do vključno četrtka, 19. oktobra 2023.
Program, spletna prijava in soglasje staršev, so dostopni na spletni strani šole, v razdelku ekskurzije, enako kot je to bilo za Beograd in Andaluzijo.

Beleži se vrstni red prijavljanja. Prijave so omejene, maksimalno število udeležencev je predvidoma 40. V primeru večjega števila prijavljenih, bodo prej prijavljeni dijaki imeli prednost. V spletno prijavo je treba priložiti tudi podpisano in skenirano Prijavnico in soglasje staršev z udeležbo na ekskurziji. Prosimo, da si ga natisnete in pazljivo preberete.

Prijava je potrjena s podpisanim soglasjem staršev in vplačano akontacijo za ekskurzijo. Prijave so zavezujoče. Priporočamo sklenitev rizika odpovedi, saj se ob prijavi kupijo že letalske vozovnice.

Za plačilo akontacije vam bo agencija na mail poslala položnico oz. podatke za plačilo le te. S plačilom akontacije veljajo pogoji poslovanja med vami in agencijo, tako da odjave niso več možne.

Ekskurzija bo izvedena, če se prijavi vsaj 30 dijakov.

Mentorica ekskurzij,
Jasna Županič, prof.

Dostopnost