Select Page

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica vas, spoštovani dijakinje in dijaki, tudi letos vabi k sodelovanju na literarnem natečaju z naslovom LJUBIM, TOREJ SEM. Seveda se pod naslovom skriva tematika ljubezni in bivanja, ki spremlja človeka v vseh življenjskih obdobjih.

Ker ste starejši od 14 let in se morda želite preizkusiti v pisanju ali si želite, da bi bilo vaše pisanje natisnjeno, je sodelovanje na natečaju prava priložnost.

Knjižničarke in vaši učitelji slovenščine verjamemo, da boste z lahkoto izlili na papir romantične trenutke, smešna ali žalostna doživetja, zagate in pripetljaje, sladke ali grenke spomine, morda tudi kanček erotike …

Vsa besedila, ki bodo v knjižnico prispela do 15. septembra 2021 in bodo ustrezala razpisnim pogojem, ki so objavljeni na spletni strani www.kjv.si, bo pregledala strokovna komisija. Izbrana besedila bodo objavljena v publikaciji, ki jo bo izdala Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica.

Najboljšim literatom bomo na osrednji prireditvi ob dnevu slovenskih splošnih knjižnic v Knjižnici Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica podelili lepe nagrade.

Prisrčno vabljeni k sodelovanju …

RAZPIS ZA NATEČAJ 2022 – DOTIK LJUBEZNI

 

Dostopnost